Wat kan ik voor u doen?

Mijn sterke punten?

  • antropologische invalshoek
  • gedreven en volhardend
  • empathisch
  • schrijfvaardig
  • vindingrijk

 

Specialisaties: Noord-Brabant, in het bijzonder regio De Kempen, de 19e eeuw, psychiatrie en armoede.

 

Wat ik voor u zou kunnen doen

Heeft u een vraag over vroeger? Komt u niet verder bij uw onderzoek? Of neemt uw historische project te veel van uw kostbare tijd in beslag? Of wilt u een verhaal over vroeger mooi presenteren? Zoekt u iemand die veel ideeën heeft en met u meedenkt?

Ik kan u helpen!

Denk bijvoorbeeld aan:

* meedenken, -werken en schrijven aan erfgoed- en onderzoeksprojecten * hulp bij stamboomonderzoek * sociaal-historisch advies * tekstredactie * archiefonderzoek * ontrafelen van familiegeschiedenissen * opstellen van waarheidsgetrouwe geschreven portretten * vooronderzoek voor culturele producties * lezingen * vormgeven van aantrekkelijke (digitale) presentaties *

Contactmogelijkheden:

Wie, wat, hoe, waarom?

Als kind wilde ik schrijfster worden, ik fantaseerde de wildste verhalen. Na mijn studie antropologie en avonturen in het buitenland vond ik die verhalen ook dichter bij huis: in het stamboomonderzoek. Ik raakte vooral geïntrigeerd door mensen in de marge van de geschiedenis: armen, analfabeten en afwijkenden. Deze site is inmiddels gevuld met waargebeurde historische verhalen. Nu help ik individuen en organisaties graag om ook zulke mooie verhalen van vruger te vinden.

Kopje koffie?

Ideeën, tips, opdrachten, samenwerken? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende koffieafspraak, via het contactformulier hieronder of via de social-mediaknoppen.